Biomechanical requirements of meat cutting tasks: an overview - Inria - Institut national de recherche en sciences et technologies du numérique Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Computer Methods in Biomechanics and Biomedical Engineering Année : 2022

Biomechanical requirements of meat cutting tasks: an overview

Fichier principal
Vignette du fichier
SB_2022_meat_Chander_ok_V2.pdf (293.58 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03693304 , version 1 (10-06-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03693304 , version 1

Citer

Divyaksh Subhash Chander, Stéphane Marie, Mathieu Gréau, Charles Pontonnier. Biomechanical requirements of meat cutting tasks: an overview. Computer Methods in Biomechanics and Biomedical Engineering, 2022, pp.1-2. ⟨hal-03693304⟩
43 Consultations
98 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More