Adaptation of TAAABLE to the CCC'2017 Mixology and Salad Challenges, Adaptation of the Cocktail Names

Emmanuelle Gaillard 1 Jean Lieber 1 Emmanuel Nauer 2
1 ORPAILLEUR - Knowledge representation, reasonning
Inria Nancy - Grand Est, LORIA - NLPKD - Department of Natural Language Processing & Knowledge Discovery
2 ORPAILLEUR - Knowledge representation, reasonning
INRIA Lorraine, LORIA - Laboratoire Lorrain de Recherche en Informatique et ses Applications
Type de document :
Communication dans un congrès
International Conference on Case-Based Reasoning (ICCBR) Computer Cooking Contest Workshop, Jun 2017, Trondheim, Norway. pp.253-268
Liste complète des métadonnées

https://hal.inria.fr/hal-01667183
Contributeur : Emmanuel Nauer <>
Soumis le : mardi 19 décembre 2017 - 10:47:26
Dernière modification le : jeudi 11 janvier 2018 - 06:25:24

Identifiants

  • HAL Id : hal-01667183, version 1

Citation

Emmanuelle Gaillard, Jean Lieber, Emmanuel Nauer. Adaptation of TAAABLE to the CCC'2017 Mixology and Salad Challenges, Adaptation of the Cocktail Names. International Conference on Case-Based Reasoning (ICCBR) Computer Cooking Contest Workshop, Jun 2017, Trondheim, Norway. pp.253-268. 〈hal-01667183〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

187